Η NOVA αποκρύπτει την αλήθεια, δεν «προστατεύει» κανένα «προϊόν»!

Ούτε αιμοσταγείς είμαστε, ούτε επικροτούμε τα επεισόδια, ούτε έχουμε κανέναν νταλκά να βλέπουμε ανεγκέφαλους να πλακώνονται με την αστυνομία. Δεν είναι, όμως, να απορεί κανείς με την διαχείριση του ντέρμπι από το συνδρομητικό κανάλι, που δεν έδειξε ούτε ένα πλάνο από όσα τραγικά γίνονται στο ΟΑΚΑ; Θα έκανε το ίδιο αν π.χ. στη θέση των δυο “μεγάλων” (τρομάρα τους…) ήταν ο Άρης; 

Στη NOVA… αγρόν αγοράζουν! Μάλιστα έβγαλαν και ανακοίνωση και καυχιούνται για το γεγονός ότι απέκρυψαν από τους συνδρομητές τη δυνατότητα να δουν την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι, του ελληνικού ποδοσφαίρου, θέλοντας και… καλά να προστατεύσουν το «προϊόν». Βέβαια, στο πρόσφατο παρελθόν, δεν έδειξαν τέτοιες ευασθησίες! Τι άλλαξε; 

Η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού αναφέρει:

«Η Nova και η διοίκηση του Ομίλου Forthnet τήρησαν και σήμερα την πάγια τακτική τους για την αποφυγή της προβολής επεισοδίων και σκηνών βίας και την μετάδοση με επίκεντρο την αγωνιστική δράση. Παράλληλα, όμως, σεβόμενη πλήρως το φίλαθλο κοινό και τους τηλεθεατές, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενημέρωνε για τις εξελίξεις και τους λόγους που οδήγησαν στην καθυστέρηση της έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Η Nova και ο Όμιλος Forthnet θα συνεχίσουν να τηρούν απαρέγκλιτα αυτή την πολιτική στις μεταδόσεις, ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές των UEFA και FIFA, με στόχο να προβάλλεται το άθλημα εστιάζοντας στον  βασικό πρωταγωνιστή, που είναι το ποδοσφαιρικό θέαμα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Προς αυτή την κατεύθυνση, θα συνεχίσουμε να απομονώνουμε τις σκηνές βίας και κάθε άσχετο με το ποδόσφαιρο μήνυμα, δεν προβάλουμε πανό με πολιτικά ή προσβλητικά – ρατσιστικά μηνύματα, δεν επικεντρωνόμαστε σε πλάνα που εμπεριέχουν πόνο – π.χ. σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή, δεν μεταφέρουμε υβριστικά ή άλλου είδους μηνύματα και οποιαδήποτε σκηνή βίας.

Σε αντιδιαστολή με ότι συνέβη στη διάρκεια της ανάπαυλας, ο Όμιλος Forthnet παραμένει ο μόνος φορέας ποιοτικής αναβάθμισης του τηλεοπτικού προϊόντος της SuperLeague και συνεχίζει εμπράκτως να επενδύει σε καινοτόμες υπηρεσίες και εφαρμογές που αποθεώνουν τη δυνατότητα επιλογών των θεατών: 3D μετάδοση και δυνατότητα προσωποποιημένου σχολιασμού.

Ευελπιστούμε να βρούμε κι άλλους μιμητές σε αυτή την προσπάθεια αναβάθμισης».

Η απόφαση της NOVA είναι εξοργιστική γιατί πάρθηκε σήμερα, πριν από ένα ντέρμπι των δύο καταστροφέων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε οποιονδήποτε άλλο αγώνα, θα καλύπτονταν όλα τα επεισόδια με κάθε λεπτομέρεια. Εκεί, όμως, όχι… «Απαγορεύεται», για να «προστατευτεί το προϊόν». Να το χαίρεστε το προϊόν σας, έτσι όπως το έκαναν αυτοί που σήμερα «προστατεύονται».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top