Η ώρα του… αφεντικού!

«Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα». Τα λόγια σώθηκαν λίγο πριν το μεγάλο αποψινό (19:30, PRESSARIS, novasports 1) ντέρμπι που δίνει ο Άρης στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι «κίτρινοι» φιλοδοξούν στο διπλό, προκειμένου να βρεθούν μία ανάσα από τα πλέι οφ. Το αποψινό παιχνίδι πέρα από τις ιδιαιτερότητες του «clasico» της Θεσσαλονίκης, παίρνει χαρακτήρα… «must win match»!

Ο Άρης με την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας, είναι πια με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχει δικαίωμα για άλλες απώλειες. Έτσι ενδεχόμενη νίκη απόψε θα του δώσει προβάδισμα, τόσο ψυχολογικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αλλά και βαθμολογικό, διότι θα έχει ξεπεράσει τον πρώτο από τους τρεις συνεχόμενους αγωνιστικούς… σκοπέλους, με τα τρία απανωτά ντέρμπι που έρχονται. Ο Μανουέλ Μασάδο γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα και με το δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ, θα κουραστεί κάποια στιγμή σκέφτεται να μπει συντηρητικά και να ρισκάρει στο δεύτερο μέρος, όταν και λογικά οι «ασπρόμαυροι» θα είναι πιο κουρασμένοι, βεβαρυμμένοι και από τα 90 λεπτά αγώνα στο «Φρίουλι» την περασμένη Πέμπτη.

Στα γκολπόστ θα καθίσει ο Βελλίδης, και στην τετράδα άμυνας θα επιστρέψει ο Καζναφέρης, με τους Λαζαρίδη, Σανκαρέ και Μίσελ να τη συμπληρώνουν προς τα αριστερά.

Στα χαφ οι Παπαζαχαρίας και Φατί θα βρεθούν σε ανασταλτικούς ρόλους, ενώ μπροστά τους θα παίξει ο… μαέστρος Ουμπίντες. Δεξιά θα παίξει ο Νέτο, αριστερά ο Ακόστα και κορυφή ο Καστίγιο.

Στον πάγκο θα είναι οι Σηφάκης (επέστρεψε στην αποστολή πέντε μήνες μετά την τελευταία του συμμετοχή, κόντρα στον Ατρόμητο), Γιαννιώτας, Τσουκάνης, Ντίκο, Πρίττας, Τριανταφυλλάκος και Καπετάνος.

Για τον ΠΑΟΚ ο Λάσλο Μπόλονι, δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές, αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην Ουντινέζε, πλην του τιμωρημένου Γιώργου Φωτάκη.

Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Ντάριο Κρέσιτς και στο κέντρο άμυνας οι Τσιρίλο – Μαλεζάς. Στα άκρα ο Σνάουτσνερ και ο Σταφυλλίδης, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα. Στα χαφ η τριάδα θα αποτελείται από τους Πάμπλο Γκαρσία, Λάζαρ και Μπαλάφα, ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα παίξουν οι Γεωργιάδης, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης, από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Λίνο, Νιμανί, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Σιδηρόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσου.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top