Η Χαποελ Τελ Αβίβ θέλει να ρίξει νέα βόμβα με Χάνλαν

Τη νέα σεζόν η Χαποελ Τελ Αβίβ (πιθανή αντίπαλος του Άρη στο Eurocup) θέλει να κάνει βήματα προς τα εμπρός σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα από το Ισραήλ θα έχει στην άκρη του πάγκου της τον Στέφανο Δέδα ενώ τη θέση του GM έχει ένας ακόμα Έλληνας, ο Γιώργος Χήνας.

Ο πρώην παράγοντας της ΑΕΚ έχει ήδη δείξει διαπιστευτήρια στην αγορά καθώς ήδη οι κόκκινοι έχουν κάνει πολύ δυνατές κινήσεις, αποκτώντας τους Τζο Ραγκλαντ, Οζ Μπλέιζερ, αλλά και τον Τζόναθαν Μότλεϊ, κάνοντας αίσθηση σε όλη την Ευρώπη.

Οι κινήσεις των ισραηλινών όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς θέλουν να ενισχύσουν το ρ;oστερ τους ακόμα περισσότερο, ιδίως στην περιφέρεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα του Τελ Αβίβ έχει ξεχωρίσει τον Όλιβερ Χάνλαν, για τον οποίο έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον ώστε να τον κάνει δικό του. Ο Καναδός γκαρντ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ιταλία με την Βαρέζε, αλλά και στην Ρωσία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

O Xάνλαν έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με Άρη και Ηρακλή. Επιπλέον ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει δείξει και η Βενέτσια.

To Top