Η Τσέλσι “ξεφορτώνεται” τον Λουκάκου

Η Τσέλσι μπορεί επιτέλους να απαλλαγεί από τον Ρομέλου Λουκάκου καθώς η Νάπολι προετοιμάζεται να τον αποκτήσει, μετά την πιθανή αποχώρηση του αστέρα επιθετικού της, Βίκτορ Οσίμεν.

Σύμφωνα με το «TuttoSport» , ο προπονητής της Νάπολι, Αντόνιο Κόντε, επιθυμεί να εξασφαλίσει έναν νέο επιθετικό έως τις 25 Ιουλίου, όταν η ομάδα θα κατευθυνθεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας πριν από τη σεζόν. Η επείγουσα ανάγκη πηγάζει από το γεγονός ότι η ομάδα του Ιταλού τεχνικού επιθυμεί να ενισχυθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ενόψει της νέας σεζόν.

Ωστόσο, η μεταγραφή του Βικτόρ Οσίμεν στην Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να οριστικοποιηθεί γρήγορα, ώστε να μπορέσουν να ανακυκλώσουν αυτά τα χρήματα για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου.

Εν τω μεταξύ, ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο αναφέρει ότι ο Λουκάκου έχει εκφράσει την έντονη επιθυμία να επανενωθεί με τον Κόντε, υπό τον οποίο έπαιζε στο παρελθόν σε Τσέλσι και Ίντερ. Ο Λουκάκου φέρεται να συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο με τη Νάπολι, κερδίζοντας 6,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ωστόσο, παραμένει ένα οικονομικό χάσμα μεταξύ της ζητούμενης τιμής της Τσέλσι και των απαιτήσεων της Νάπολι. Η Τσέλσι έχει ταβάνι τα 35 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους για τον Βέλγο φόργουορντ, ενώ η Νάπολι θέλει να γεμίσει τα ταμεία της με περισσότερα χρήματα.

Πάντως, η αποχώρηση του Οσίμεν από τη Νάπολι είναι θέμα εικασιών εδώ και μήνες. Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει μια τεράστια ρήτρα αποδέσμευσης 130 εκατομμυρίων ευρώ που έχει αποθαρρύνει τους πιθανούς αγοραστές, συμπεριλαμβανομένων των Τσέλσι και Άρσεναλ.

Ωστόσο, δημοσιεύματα στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους με τον Οσίμεν. Ο γαλλικός σύλλογος έχει προσφέρει στον επιθετικό ένα επικερδές πενταετές συμβόλαιο αξίας 14 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Παρόλα αυτά, οι Παριζιάνοι και η Νάπολι δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε συναίνεση για το κόστος μεταγραφής.

Για την Τσέλσι, η απομάκρυνση του Λουκάκου θα σήμαινε το τέλος ενός ταραχώδους κεφαλαίου. Ο Βέλγος επιθετικός είχε μια περίεργη θητεία στο Στάμφορντ Μπριτζ και μια μεταγραφή στη Νάπολι θα μπορούσε να του προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα.

To Top