Η τρομερή ομιλία του Λουίς Ενρίκε στον Εμπαπέ, τα μαθήματα άμυνας και το παράδειγμα του Τζόρνταν

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα απόσπασμα ομιλίας του Λουίς Ενρίκε στον Κιλιάν Εμπαπέ, στο οποίο ο Ισπανός κατσαδιάζει τον Γάλλο σταρ για τον τρόπο που αμύνεται, αναφέροντάς του το παράδειγμα του απόλυτου ηγέτη του παγκόσμιου αθλητιμού, Μάικλ Τζόρνταν.

Είναι γνωστό ότι Λουίς Ενρίκε και Κιλιάν Εμπαπέ είχαν μία τεταμένη σχέση κατά τη συνύπαρξή τους στην Παρί Σεν Ζερμέν, πριν ο Γάλλος σταρ αποφασίσει το καλοκαίρι να αφήσει την Πόλη του Φωτός για να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, στη μεγαλύτερη μεταγραφή τον τελευταίων ετών.

Μερικά από αυτά που είχε να προσάψει ο Ισπανός προπονητής στον πρώτο σκόρερ στην ιστορία των Παριζιάνων, είναι το γεγονός ότι δεν συμμετείχε ενεργά στα αμυντικά του καθήκοντα.

Αυτό προκύπτει και από μία ομιλία που είδε το φως της δημοσιότητας, με τον Ενρίκε να κατσαδιάζει τον Εμπαπέ στην ανάλυση της τακτικής μέσω VIDEO μετά την ήττα στο Champions League από την Μπαρτσελόνα.

Ο 54χρονος τεχνικός “στήνει στον τοίχο” τον Γάλλο για την απόδοσή του στο αμυντικό σκέλος, φέρνοντάς του ως παράδειγμα τον απόλυτο ηγέτη του παγκόσμιου αθλητισμού, Μάικλ Τζόρνταν.

To Top