Η τελευταία «πράξη» μιας πικρής χρονιάς

30ή αγωνιστική… Τελείωσε το πρωτάθλημα και για τον Άρη τελειώνει με τον πιο άδοξο τρόπο. Οι «κίτρινοι» στο… κύκνειο άσμα του Μανουέλ Μασάδο στον πάγκο της ομάδας(όπως δείχνουν τα γεγονότα) υποδέχονται την Κέρκυρα (7 μ.μ. PRESSARIS LIVE). Το ενδιαφέρον από βαθμολογικής άποψης επικεντρώνεται στην ομάδα των Φαιάκων, οι οποίοι «καίγονται» κυριολεκτικά για τη νίκη, διότι με το «τρίποντο» επισφραγίζουν την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα, κάτι το οποίο τρεις βδομάδες πριν έμοιαζε αδύνατο.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Άρης στο άδειο λόγω της τιμωρίας (κεκλεισμένων των θυρών) Κλεάνθης Βικελίδης ψάχνει να κλείσει με έναν ανώδυνο τρόπο, μία άκρως επώδυνη χρονιά. Μία χρονιά που ξεκίνησε άσχημα και τελειώνει το ίδιο… Μάλιστα στο αποψινό παιχνίδι οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν με πάμπολλες αλλαγές.

Ο Σηφάκης θα αντικαταστήσει τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Παπαζαχαρίας, Λαζαρίδης, Μίσελ, Κοτσώνη. 

Στα χαφ θα παίξουν οι Πρίττας και Καπετάνος, με τους Ακόστα, Ουμπίντες και Κατίδη μεσοεπιθετικά. Στην κορυφή θα βρεθεί ο Νέρι Καστίγιο.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές λόγω των πολλών προβλημάτων: Βελλίδης, Σηφάκης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Παπαζαχαρίας, Κατίδης, Πρίττας, Καστίγιο, Ακόστα, Ουμπίντες, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Κοτσώνης, Καπετάνος, Κανούλας, Τσουκάνης και Γιαννίτσης.

Η Κέρκυρα θα παίξει με τον Γκαλίνοβιτς στα γκολπόστ και μπροστά του στην άμυνα τους Σακελαρίου, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς και Βενέτη από αριστερά προς δεξιά.

Στα χαφ θα παίξουν οι Γραμμόζης, Οσμάν και Ηλιάδης, ενώ στην επίθεση η τριάδα θα αποτελείται από τους Γιάντση δεξιά, Τσίγκα αριστερά και Ιωάννου στην κορυφή.

Στην αποστολή του ΑΟΚ μετέχουν 20 παίκτες και είναι οι εξής: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Κοντοδήμος, Μίχος, Μπουκουβάλας, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Ηλιάδης, Όσμαν, Γραμμόζης, Λαμπρόπουλος, Καραλής, Αγρίτης, Καλαντζής, Γιάντσης, Ιωάννου, Τσίγκας και Μπάρκογλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ανδρέας Παππάς από το Σύνδεσμο Αθηνών.

 

To Top