Η συντριβή της Παρτιζάν από τον Ερυθρό Αστέρα έφερε ντου οπαδών και τραυματισμό προπονητή

Το 4-0 του Ερυθρού Αστέρα επί της Παρτιζάν έφερε αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών των ασπρόμαυρων.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Παρτιζάν δεν μπόρεσαν να αποδεχτούν την τόσο βαριά ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο, ξεσπώντας κατά του προπονητή της ομάδας τους, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Συγκεκριμένα, μερίδα οργανωμένων οπαδών των γηπεδούχων έριξαν φωτοβολίδα προς το μέρος του Σέρβου προπονητή κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ, τα επεισόδια συνεχίστηκαν και εντός γηπέδου, καθώς, πολλοί εξ αυτών μπούκαραν στα αποδυτήρια της ομάδας!

Εκεί, εξαγριωμένοι φίλοι της Παρτίζαν προκάλεσαν υλικές ζημιές, σπάζοντας αρκετά τζάμια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ο Στανόγεβιτς.

Μάλιστα, ο κόουτς των γηπεδούχων εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με επίδεσμο πάνω από το δεξί του μάτι και με κόψιμο στη μύτη, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως δεν υπήρξε σωματική βία, αλλά χτύπησε από τα τζάμια που έσπασαν κοντά του.

Κατά την ομιλία του, ξέσπασε κατά των οπαδών τονίζοντας πως: «Σέβομαι τα συνθήματα για παραίτησή μου, είναι φυσιολογική αντίδραση. Αλλά ότι πούλησα το κλαμπ δεν το επιτρέπω. Είναι ένα αηδιαστικό μήνυμα αυτό για εμένα. Το να φύγω αυτή τη στιγμή είναι το λιγότερο από τα προβλήματα. Δεν ξεφεύγω από την ευθύνη. Το αποτέλεσμα είναι ντροπή για όλους και μεγαλύτερη για εμένα. Ζητώ συγγνώμη από κάθε οπαδό της Παρτιζάν», είπε χαρακτηριστικά.

To Top