ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η συνάντηση με την ΕΕΑ και οι διαθέσεις της επιτροπής για τον Άρη

Την άλλη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τελικά το ραντεβού της ΕΕΑ με τον Άρη και όχι σήμερα, παρά την αναγραφή της συνάντησης στα πρακτικά της ημερήσιας διάταξης της επιτροπής.

Κι αυτό γιατί οι απεργιακές κινητοποιήσεις εμποδίζουν την μετάβαση των ανθρώπων του Άρη στην Αθήνα με το ραντεβού να μετατίθεται για την επόμενη Πέμπτη.

Πρόκειται για μία κλήση, έως ένα βαθμό αναμενόμενη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία επιθυμεί να ενημερωθεί για την πορεία της εκκαθάρισης, μετά και τον ορισμό της τιμής πώλησης του Νέου Ρυσίου, από τον Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.

Όπως διαρρέεται, αλλά και μέσα από επίσημες τοποθετήσεις μελών της επιτροπής υφίσταται η διάθεση να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του Άρη, ώστε να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και να δοθεί η δυνατότητα στη νέα ΠΑΕ να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Η απόφαση της επιτροπής η οποία λήφθηκε στις 2 Φεβρουαρίου και για την οποία γίνεται λόγος περί άμεσης εφαρμογής δίχως εξαιρέσεις, δεν θα διαφοροποιηθεί όπως έχουν φροντίσει να τονίσουν διάφορα μέλη της επιτροπής, ωστόσο μένει να φανεί το κατά πόσο καλή είναι η διάθεσή τους, στο να βρεθεί πραγματικά λύση στο πρόβλημα του Άρη, που τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο χρόνος, ο οποίος δεν υπάρχει σε αφθονία…

To Top