Η Σέλτικ «διέλυσε» την Τσέλσι, με πρωταγωνιστή τον Λουίς Πάλμα

Δεύτερο «τεστ» της Τσέλσι, δέχθηκε ξανά 2+ γκολ, ηττήθηκε αυτήν την φορά από τη Σέλτικ με 4-1, δεχόμενη από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο.

Δημιούργησε φάσεις, ήταν αναποτελεσματική και κατέρρευσε στο φινάλε, ανησυχώντας τόσο τον Έντσο Μαρέσκα, όσο και τον κόσμο της. Μένουν τέσσερα φιλικά ακόμη, μέχρι τη σέντρα της Premier League, με την πρεμιέρα να κρίνεται… επικίνδυνη, στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Τρεις ημέρες μετά το φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ και την ισοπαλία που κατάφεραν να πάρουν στο φινάλε οι Λονδρέζοι (2-2), η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα έδωσε και το δεύτερο «τεστ» προετοιμασίας της, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Χαμός» στο ημίχρονο του Άρσεναλ – Γιουνάιτεντ: Δύο γκολ, δύο αναγκαστικές αλλαγές, φανταστικός Ζεσούς! (vids)
Και αν και το σκορ μοιάζει να την… αδικεί, οι Σκωτσέζοι ήταν εντυπωσιακοί και κατάφεραν να επιβληθούν με 4-1.

Κοιτά κανείς τα στατιστικά της αναμέτρησης και αντιλαμβάνεται πως είναι μοιρασμένα. Επτά σουτ στην εστία η Τσέλσι, τρία περισσότερα οι τυπικά φιλοξενούμενοι, 52%-48% 11-2 τα κόρνερ υπέρ των Άγγλων.

Το σκορ άνοιξε ο Ο’ Ράιλι στο 19ο λεπτό, με τον Φουρουχάσι να κάνει το 2-0 στο 33’. Δύο λεπτά αργότερα, ο Λουίς Πάλμα πέρασε στο γήπεδο και επί της ουσίας, ήταν αυτός που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Έκανε το 3-0 στο 76’, οι «μπλε» κατέρρευσαν και το 4-0 έλαβε χώρα μόλις τρία λεπτά αργότερα από τον Τζόνστον!

Προειδοποιητικά σίγουρα τα μηνύματα για τους Λονδρέζους, που μείωσαν στο 89′ με πέναλτι του Ενκουνκού, αντιμετωπίζουν την 1η Αυγούστου την Κλαμπ Αμέρικα και συνεχίζουν τα φιλικά ανά τρεις ημέρες, κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης. Τελευταίο «τεστ» απέναντι στην Ίντερ στις 11 του μηνός και πρεμιέρα με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

To Top