Η Σάλκε θα αντιμετωπίσει ΠΑΟΚ αντί για Μέταλιστ

Η UEFA ανακοίνωσε την απόφαση της εκτελεστικής της επιτροπής μέσω του επίσημου σάιτ της, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι οριστική παρά το γεγονός ότι η Μέταλιστ έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο CAS. Η απόφαση αυτή είναι ότι η Σάλκε θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ αντί της Ουκρανικής ομάδας.

Το πρώτο ματς θα είναι στις 21 του μήνα εκτός και στις 27 του μήνα θα γίνει η ρεβάνς στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα με τηλεοπτική μετάδοση από την Nova.

Toνίζεται ότι η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της UEFA ήταν ομόφωνη ενώ έγινε γνωστό ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα περνάει χωρίς αγώνα στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της UEFA:

«Η επιτροπή έκτακτης ανάγκης της UEFA, η οποία αποτελείται από πέντε μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας, αποφάσισε να αντικαταστήσει την Μέταλσιτ με τον ΠΑΟΚ για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της περιόδου 2013/14.

Κατά συνέπεια, η ελληνική ομάδα που αποκλείστηκε από την Μέταλιστ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα αντιμετωπίσει τη Σάλκε στα Play-off της διοργάνωσης και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 21 Αυγούστου στη Γερμανία.

Η απόφαση αυτή είναι οριστική. Η Mέταλιστ έχει τη δυνατότητα προσφυγής στο ανώτατο διαιτητικό αθλητικό δικαστήριο της Λωζάνης (CAS).

Τον ΠΑΟΚ δεν θα αντικαταστήσει καμία άλλη ομάδα στα Play-off του Γιουρόπα Λιγκ και ως εκ τούτου η Μακάμπι θα περάσει απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης».

To Top