Η πρώτη φωτογραφία του Ντάνι Άλβες μετά την αποφυλάκισή του

Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση τον Φεβρουάριο, αφού κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό μίας γυναίκας σε ισπανικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το 2022. Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα καταδικάστηκε επίσης να πληρώσει 150.000 ευρώ στο θύμα, αφού κρίθηκε ένοχος από ισπανικό δικαστήριο.

Ο Βραζιλιάνος πέρασε μόλις τέσσερις εβδομάδες από την ποινή του πίσω από τα κάγκελα, καθώς πλήρωσε ένα εκατομμύριο ευρώ για να αποφυλακιστεί με εγγύηση.

Έπειτα από 14 μήνες στη φυλακή, ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να επανεκδικαστεί η υπόθεσή του και μάλιστα δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία στα social media, στην οποία έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια. Η ανάρτηση έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 750.000 likes.

Ο Ντάνι Άλβες μίλησε πριν μερικούς μήνες για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του στο περιοδικό El Periodico και δεν ήθελε να αναφερθεί για την καταγγελία της σεξουαλικής κακοποίησης.

Παρόλα αυτά στάθηκε στην περίοδο που βρέθηκε στη φυλακή υπό κράτηση από τις 20 Ιανουαρίου του 2023. «Το παιχνίδι που πρέπει να παίξω είναι στο δικαστήριο. Δεν έχω ιδέα πόσο θα κρατήσει η εκδίκαση της έφεσης», είπε στην αρχή.

«Όπου κι αν πάω επιβιώνω. Προσαρμόζομαι σε όλα γιατί για μένα δεν είναι το μέρος που κάνει τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος που κάνει το μέρος. Τώρα νιώθω ήρεμος, είμαι καλά», είπε στη συνέχεια για τις συνθήκες που υπήρχαν στη φυλακή.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Alves (@danialves)

To Top