ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρώτη μεταγραφή του Άρη με την… υπογραφή του Παλίκουτσα δείχνει τον δρόμο

Ο Ντομακόι Πάβισιτς είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη στη σεζόν 2023-24, ανοίγοντας τον μεταγραφικό “χορό”. Μια μεταγραφή που φέρνει φαρδιά-πλατιά την… υπογραφή του Ρόμπερτ Παλίκουτσα και αποτελεί το πρώτο δείγμα -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- για το πώς θα κινηθούν οι κιτρινόμαυροι στη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Τον 29χρονο ποδοσφαιριστή (γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1994 στο Ζάγκρεμπ) γνωρίζει πολύ καλά ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, καθώς συνυπήρξαν στη Ριέκα, στην οποία έχει εργαστεί μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης. Ο Πάβιτσιτς είναι box to box χαφ, έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, είναι παίκτης τρεχαντήρι, ο οποίος έρχεται να δώσει λύσεις.

Σημειολογικά λοιπόν, ο Πάβισιτς είναι μια μεταγραφή στην λογική που θέλει να κινηθεί φέτος ο Άρης, με παίκτες από την Ευρώπη, αρκετά έμπειρους, αλλά παράλληλα και φιλόδοξους, έχοντας σε πρώτη προτεραιότητα τα καλά “αποδυτήρια” μέσα στην ομάδα.

Παράλληλα, όπως είχε τονίσει και ο ίδιος ο Παλίκουτσα στη συνέντευξη-απολογισμό της περασμένης σεζόν, έχει ένα δίκτυο επαφών και συνεργατών, από το οποίο θα αντλήσει παίκτες ο Άρης.

To Top