ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρόταση του Άρη για νέο τριετές συμβόλαιο στον Μορόν και οι προσφορές για τον Ισπανό

Ο Άρης παρά τις φήμες και τα σενάρια έχει κρατήσει ξεκάθαρη στάση στο θέμα του Λορέν Μορόν. Όπως αναφέραμε χαρακτηριστικά στις 15 Αυγούστου “οι προτάσεις που… δεν ήρθαν και οι δεύτερες σκέψεις για αναπροσαρμογή στον Μορόν” και τις τελευταίες μέρες υπάρχει κινητικότητα στο θέμα αυτού.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ -όπως έγινε γνωστό χθες – κατέθεσε πρόταση στον Ισπανό σέντερ φορ για επέκταση του συμβολαίου του και αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων της συμφωνίας που υπήρχε και είναι σε συζητήσεις μαζί του. Πρόκειται ουσιαστικά για τη συνέχεια της πρώτης επαφής που έγινε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή πριν αρκετές μέρες με τον Άρη να του προτείνει τριετές συμβόλαιο και απολαβές που ξεπερνούν ετησίως το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πρόταση είναι για νέο κλιμακωτό συμβόλαιο 2+1 χρόνων που ξεκινάει από το ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο και βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη. Παράλληλα, στα συν που μπορεί να παρουσιάσει ο Άρης είναι η δημιουργία ενός πιο ανταγωνιστικού ρόστερ σε σχέση με πέρσι.

Παράλληλα, όπως έχει δηλώσει ο Μορόν πριν λίγες μέρες στην “AS”: «Εδώ, ακόμη και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα είναι στα ισπανικά. Φοβήθηκα πολύ να φύγω από την Ισπανία για πρώτη φορά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Βρήκα ένα μεγάλο γκρουπ και η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη», δίνοντας μια ακόμη διάσταση που μπορεί να παίξει ρόλο στην τελική απόφαση.

Όπως αναφέραμε ουκ ολίγες φορές, ο Άρης χειρίζεται με προσοχή το θέμα του Μορόν, ενώ σε καμία περίπτωση δεν ήταν διατεθειμένος να τον παραχωρήσει για ποσό κάτω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κιτρινόμαυροι δέχθηκαν προσφορά τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για την παραχώρηση του Ισπανού Λορέν Μορόν, όμως δεν τον παραχωρούν με αυτά τα χρήματα, καθώς θεωρούν ότι είναι μικρή.

Πλέον απομένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο τις επόμενες μέρες με την απόφαση του ίδιου του Ισπανού, αλλά και τις όποιες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο νέων προτάσεων.

 

 

To Top