ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η πρόκληση του “πρωτάρη” Μάιλς και η εμπιστοσύνη του Καστρίτη!

Ο Μάικ Μάιλς θα περάσει για πρώτη φορά τον Ατλαντικό για να παίξει μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο, με τον Άρη να του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Ο νέος γκαρντ των κιτρινόμαυρων συμμετείχε πέρυσι στη θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς, τους Τέξας Λέτζεντς, αλλά σίγουρα είναι διαφορετικό να είσαι μέλος μιας ομάδας με πίεση και απαιτήσεις, όπως ο Άρης, που έχει μπροστά του μια ιδιαίτερα δύσκολη σεζόν, με συνεχόμενα παιχνίδια σε εγχώριες διοργανώσεις και EuroCup.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστεί στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού, αλλά πρόκειται για έναν αθλητή, που ήταν πρωταγωνιστής και στις τρεις χρονιές στο πανεπιστήμιο του Texas Christian University, αλλά και την περυσινή χρονιά στη G-League.

Κι αυτό λέει πολλά για την ποιότητα και το ταλέντο, καθώς ακόμα δεν έχει κλείσει το 22ο έτος της ηλικίας του.

Είναι ένας παίκτης, που ήθελε πολύ ο Γιάννης Καστρίτης, καθώς διαθέτει αγωνιστικά χαρακτηριστικά, που ταιριάζουν στο μπάσκετ που θα παίξει τη νέα σεζόν η ομάδα και αυτό που μένει είναι να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο, φορώντας τα κιτρινόμαυρα.

To Top