Η… πεντάδα του Άρη (με προπονητή) στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας

Η Ευρωλίγκα μπαίνει στην τελική της ευθεία με την διεξαγωγή των πρώτων αγώνων των πλέι οφ, ένα βήμα πριν από το φάιναλ φορ που θα γίνει στο Μιλάνο τον Μάιο. Στις ομάδες που θα παλέψουν για να βρεθούν στην κορύφωση της διοργάνωσης υπάρχουν παίκτες που φόρεσαν την φανέλα του Άρη στο παρελθόν, όπως επίσης και ένας προπονητής!

Μια πεντάδα παικτών “έχει” ο Άρης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και έναν προπονητή να καθοδηγήσει αυτή τη πεντάδα!

Ο Κώστας Παπανικολάου αγωνίζεται πλέον στην Μπαρτσελόνα, αλλά στον Άρη έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό μπάσκετ.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έπαιξε με τον Άρη έναν τελικό κυπέλλου, το 2005, στο Λίντο και σήμερα αγωνίζεται στη Μακάμπι, όπου έχει προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος ήταν τεχνικός του Άρη για μισή σεζόν το 2010.

Ο Κώστας Σλούκας αγωνίστηκε την περίοδο 2010-11 και μέσω του Άρη έγινε μόνιμο μέλος της Εθνικής ομάδας, ενώ συμμετείχε ενεργά στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον ήρθε στον Άρη το 2010, αλλά ως πρωτάρης στην Ευρώπη δεν είχε καλή απόδοση και αντικαταστάθηκε. Πλέον είναι στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Αθηναίου έπαιξε μισή χρονιά στον Άρη φέτος και εξαργύρωσε τα νούμερά του με ένα συμβόλαιο στην Αρμάνι, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

 

To Top