ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Η Ντιναμό Χιούστον απέρριψε την πρώτη πρόταση του Άρη για τον Καρασκίγια»

Μεταγραφικό σενάριο από τις ΗΠΑ έρχεται για τον Άρη, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού οι κιτρινόμαυροι έκαναν πρόταση για την απόκτηση του Ανταλμπέρτο Καρασκίγια, η οποία δεν προχώρησε σε ουσιαστικό στάδιο.

Πρόκειται για τον 25χρονο διεθνή Παναμέζο χαφ, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2022 αγωνίζεται στο MLS με φανέλα της Χιούστον Ντινάμο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στις ΗΠΑ, ο Άρης έκανε επίσημη πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ, η οποία ωστόσο σε πρώτη φάση απορρίφθηκε με την ομάδα του να αξιώνει 5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, όπως αναφέρουν στην Αμερική, η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη.

Ο Καρασκίγια αγωνίζεται στις θέσεις “6” και “8”, άρχισε την καριέρα του στην Τάουρο της πατρίδας του, ενώ το 2017 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Καρταχένα. Τον Αύγουστο του 2021 δόθηκε δανεικός στην Χιούστον, η οποία το επόμενο καλοκαίρι τον αγόρασε πληρώνοντας 1,8 εκατ. ευρώ. Την περασμένη σεζόν είχε 21 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στο Κόπα Αμέρικα που ολοκληρώνεται με τον τελικό Αργεντινή – Κολομβία κατέγραψε δύο συμμετοχές κόντρα σε Ουρουγουάη και ΗΠΑ, ματς στο οποίο αποβλήθηκε κι έτσι δεν έπαιξε στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δείτε τον σε δράση, όπως και τα στατιστικά του:

To Top