Η μικρή… κυρία Ταπούτου έφερε γούρι στον Άρη και τον μπαμπά της!

Την πρώτη της εμφάνιση στο Αλεξάνδρειο έκανε στον αγώνα με την Καβάλα η κορούλα του Χρήστου Ταπούτου, φέρνοντας μάλιστα γούρι στον Άρη που πέτυχε μια σημαντική νίκη, η οποία τον διατηρεί στο κόλπο της εξάδας.

Η αναμέτρηση με τους Καβαλιώτες ήταν ιδιαίτερη για τον αρχηγό των κίτρινων γιατί αγωνίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στην κόρη του. Εδώ και βδομάδες είχε συνεννοηθεί με την σύζυγο του Αναστασία ότι στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα θα έδινε το παρών όπως κι έγινε. Δίπλα στη σύζυγο του στην κερκίδα των επισήμων ήταν η αδερφή της Νίκη Χατζάκου, η οποία αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο 29χρονος παίκτης φορώντας ακόμη τη φανέλα και το σορτσάκι έσπευσε να πάρει στην αγκαλιά του την Μαρίλια (αυτό το όνομα θα πάρει σε μερικούς μήνες όταν θα την βαπτίσει ο προπονητής των μικρών τμημάτων μπάσκετ των κίτρινων και «κολλητός» του Ταπούτου Γιώργος Κυριαζής) και την έκανε την πρώτη «ξενάγηση» στους χώρους του Αλεξάνδρειου ώστε να την μυήσει στα του Άρη. Το χαμόγελο ήταν μονίμως ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του Ταπούτου που δέχθηκε τις ευχές αρκετών για να έχει υγεία η πανέμορφη κορούλα του.

To Top