Η «μεταγραφή» σηκώνει πολλή… συζήτηση!

Στην Αλκμήνης αποτελεί πλέον μότο «η καλύτερη μεταγραφή είναι η αδειοδότηση»… Σε αυτή τη φιλοσοφία θα ξεκινήσουν μια σειρά επαφών προκειμένου να κλείσουν τα όποια μέτωπα είναι ανοιχτά και να προχωρήσει η ομάδα στο επόμενο βήμα. Με άλλα λόγια η «μεταγραφή» αυτή, χωράει πολλή… συζήτηση!

Πρωταρχικός σκοπός της διοίκησης είναι να:

– κλείσουν οι εκκρεμότητες με τους παίκτες στους οποίους οφείλονται χρήματα από την περασμένη σεζόν, είτε έχουν αποχωρήσει.

– διακανονιστούν τα χρήματα των παικτών που στελεχώνουν το υπάρχον ρόστερ.

Για το λόγο αυτό άμεσα θα ανοίξει μαζί τους ένας κύκλος συζητήσεων ώστε αρχικά να διαπιστωθούν οι προθέσεις τους και φυσικά να βρεθεί η «χρυσή τομή», δηλαδή ο ακριβής τρόπος εξόφλησης τους. Όλο αυτό το προϊόν της συζήτησης θα μεταφραστεί σε συγκεκριμένες ενέργειες διακανονισμού και φυσικά θα παρουσιαστεί στο φάκελο αδειοδότησης.

«Δύσκολη, πολύ δύσκολη η αποστολή μας, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και θα πετύχουμε» λέγεται χαρακτηριστικά στην Αλκμήνης από τους ανθρώπους του Άρη, οι οποίοι είναι αισιόδοξοι ότι μόλις αρχίζουν να εφαρμόζονται οι νέες διατάξεις του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για την αποπληρωμή των χρεών των ΑΕ στην εφορία θα ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση σημαντικών ποσών που θα πάνε σχεδόν εξ ολοκλήρου στους ποδοσφαιριστές!

To Top