Η “Μεγάλη Βδομάδα” του μπασκετικού Άρη!

Για τον Άρη κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί Μεγάλη αυτή η βδομάδα που ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί την επόμενη Δευτέρα με την γενική συνέλευση των μετόχων, στη διάρκεια της οποίας ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης αναμένεται να υποβάλλει την παραίτησή του και οι μέτοχοι να εγκρίνουν λύση διοίκησης πρωτοδικείου.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει οικονομικός έλεγχος της ΚΑΕ, ώστε στην γενική συνέλευση και οι μέτοχοι, αλλά και αυτοί που θα διαδεχθούν στη διοίκηση τον Γιάννη Δαμιανίδη, δηλαδή ο Λευτέρης Αρβανίτης και οι συνεργάτες του, να είναι απόλυτα ενημερωμένοι για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, για τις υποχρεώσεις που υπάρχουν από εδώ και στο εξής, αλλά και για τις οφειλές από τις περασμένες σεζόν.

Στη διάρκεια της γ.σ. ο Γιάννης Δαμιανίδης αναμένεται να δηλώσει την παραίτησή του, ζητώντας και οικονομική απαλλαγή. Εκεί οι μέτοχοι θα κληθούν να μετατρέψουν σε επίσημη απόφαση, την λύση διοίκησης πρωτοδικείου, δίνοντας την έγκρισή τους στον Λευτέρη Αρβανίτη να αναλάβει την ομάδα.

To Top