Η μάχη του Άρη στην έφεση του… συστήματος! – Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία

Ο Άρης δίνει τη μάχη του για την επιβεβαίωσης της δικαίωσής του και την συνέχιση του αγώνα με τον Αστέρα που κακώς διακόπηκε από τον Τριτσώνη και όπως αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή της Σουπερλίγκας θα πρέπει να συνεχιστεί. Απέναντί του δεν είναι μόνο ο αθλητικός εισαγγελέας, αλλά ένα ολόκληρο σύστημα όπως αποδεικνύεται από την παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση στη νομική εκπροσώπηση του Αστέρα!

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία της εκδίκασης της έφεσης με αρκετές αντεγγκλίσεις! Ο Αστέρας με… πάθος υποστήριξε ότι κακώς πάρθηκε απόφαση για συνέχιση του αγώνα, ενώ ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι παίζονται παιχνίδια σε βάρος του Άρη και υπενθύμισε ότι στις κασέτες για τα “στημένα” υπάρχει διάλογος μεταξύ των κ.κ. Μποροβήλου – Λυράκη, εκπροσώπων του Αστέρα και της Κέρκυρας.

Ο Άρης εκπροσωπείται από τους Βασίλη Κοντοβαζαινίτη και Αλέξη Κούγια με μάρτυρα υπεράσπισης τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Κόντη.

Ο Αστέρας εκπροσωπείται σε αυτή την εκδίκαση με τους Αργύρη Λίβα και… Βασίλη Γκαγκάτση, τον πρώην μέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ και νυν υπάλληλο του Ολυμπιακού! Ο Άρης απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα!

To Top