Η Λάτσιο κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Γιουνάιτεντ για Γκρίνγουντ

Ο πρόεδρος της Λάτσιο Κλαούντιο Λολίτο αποκάλυψε πως η ομάδα του κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Μέισον Γκρίνγουντ, με τον ίδιο να αναφέρει επίσης πως το ενδιαφέρον των Νάπολι και Γιουβέντους για τον Άγγλο επιθετικό είχε ως απώτερο στόχο να “γκρεμίσει” τις πιθανότητες των Λατσιάλι να προχωρήσουν τη μεταγραφή.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες της πρότασης της Λάτσιο, ο ίδιος υποστήριξε πως αυτή ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ προβλέπεται επίσης σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 50%, σε μία προσπάθεια να πείσει τους “Κόκκινους Διαβόλους” να απαντήσουν θετικά.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας δήλωσε: “Έχω προσφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ, καθώς και 50% ρήτρα μεταπώλησης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μέισον Γκρίνγουντ.

Αρκετοί σύλλογοι προσπάθησαν να μπουν στην κούρσα μόνο και μόνο για να μας ενοχλήσουν και να καταρρεύσει η συμφωνία… μετά τη Γιουβέντους το ίδιο έκανε και η Νάπολι”, σχολίασε ο Λολίτο βλέποντας τις δύο ιταλικές ομάδες να ενδιαφέρονται επίσης για την περίπτωση του Άγγλου επιθετικού.

T

To Top