ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η κομβική παρουσία του Ντε Τζούλιους σε μια… αρένα!

Ο Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους ήταν ο πρώτος που πίστεψε στην ανατροπή και το έδειξε με πράξεις απέναντι στον Κολοσσό, όταν ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ με διαφορά 19 πόντων στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ήταν αυτός που πήρε από το χέρι την ομάδα και την οδήγησε σε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Αν υπήρχε τίτλος για τον MVP και τον πιο σταθερό παίκτη της ομάδας στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, ο Αμερικανός παίκτης θα τον κέρδιζε δια περιπάτου. Και χθες ήταν συγκινητικός, κάνοντας καταπληκτικό παιχνίδι. Ένα ακόμη για την ακρίβεια…

Ο 25χρονος γκαρντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των κιτρινόμαυρων με 25 πόντους (6/6 β., 8/13 δπ., 1/2 τρ.), πραγματοποιώντας την πιο παραγωγική του εμφάνιση στην Greek Basketball League και δεύτερη συνολικά, μετά τους 30 πόντους επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, για το EuroCup.

Μέτρησε ακόμη τρία ριμπάουντ, πέντε ασίστ κι ένα λάθος σε 29:20, συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και κατέκτησε με άνεση τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης.

To Top