ΑΠΟΨΕΙΣ

Η σημαντική προσφορά των Χουάνκαρ, Φαμπιάνο και ο Σαβέριο

Ο Άρης είχε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι αλλαγές του Άκη Μάντζιου έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της εικόνας αυτής. Καταλυτική ήταν η είσοδος και προσφορά Χουάνκαρ και Φαμπιάνο, ενώ ο Σαβέριο είχε συμμετοχή στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν απέφυγε λάθη και άσκοπες ενέργειες.

Συγκεκριμένα, ο Χουάνκαρ ήταν αρκετά δραστήριος και με καθαρό μυαλό στις επιλογές του. Σταμάτησε τη δράση του Βαγιαννίδη, ενώ έδωσε λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας και είχε πολλές εμπνεύσεις στα ανεβάσματα του στην επίθεση. Συνεργάστηκε καλά με τον Σαβέριο από την πλευρά τους.

Ο τελευταίος έδωσε ανάσες με τα τρεξίματά του από τα αριστερά, πήρε πρωτοβουλίες, αν και δεν απέφυγε λάθη και κάποιες άσκοπες ενέργειες. Ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου για τον Σαβέριο σχολιάζοντας πως: “Να πω ότι για εμάς αυτή την περίοδο υπάρχει όλο το γκρουπ και πρέπει να παίρνουμε δύσκολες αποφάσεις. Παιδιά που πέρυσι ήταν βασικοί και φέτος είναι εκτός αποστολής. Είναι δύσκολο αλλά μιλήσαμε με τα παιδιά και τους είπαμε ότι όλοι υπολογίζονται. Υπάρχουν κάποιες σκληρές αποφάσεις. Ο Κίκε βοήθησε και ήταν αρκετά καλή η παρουσία. Θα έρθουν και οι υπόλοιποι να παίξουν. Θα τους χρειαστούμε όλους”.

Τέλος, ο Φαμπιάνο έδωσε πνοή.πάθος και σιγουριά στην άμυνα στα τελευταία λεπτά, όταν και “έκαιγε” η μπάλα και ήταν αποτελεσματικός.

To Top