Η επομένη του θριάμβου: Οι προσθήκες στην Εθνική και τα φιλικά πριν από το Παρίσι

Τον 12ο παίκτη θα αναζητήσει ο Βασίλης Σπανούλης, που περιμένει και δύο ομάδες για φιλικούς αγώνες πριν από το ταξίδι στη Γαλλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο πρώτος στόχος του καλοκαιριού επετεύχθη. Η Εθνική κατέκτησε το Προολυμπιακό Τουρνουά με επιβλητικό τρόπο, τσέκαρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως η δουλειά θα συνεχιστεί πριν καλά-καλά προλάβουν προπονητές και παίκτες να συνειδητοποιήσουν την επιτυχία τους.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από την Πέμπτη (11/7) και σε αυτές θα προστεθούν τρεις παίκτες. Ο Μιχάλης Λούντζης, ο Νίκος Χουγκάζ και ο Γιάννης Κουζέλογλου. Ένας από αυτούς θα αντικαταστήσει όπως όλα δείχνουν τον τραυματία Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ δεν τίθεται θέμα Κώστα Σλούκα που συνεχίζει τις θεραπείες και δεν προλαβαίνει το ολυμπιακό τουρνουά.

Αυτή τη στιγμή, βράδυ Δευτέρας, έχει ήδη δηλωθεί ο 12ος παίκτης στη FIBA ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει απόφαση για τον αθλητή που θα ακολουθήσει την αποστολή στη Λιλ και ελπίζουμε και στο Παρίσι. Αυτή υπάρχει χρόνος για να παρθεί, έως τις 16 ή 17 Ιουλίου.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αναζητούν αντιπάλους για δύο φιλικά ματς πριν από την άφιξη στη Γαλλία.

Τα αποτελέσματα των τριών προολυμπιακών τουρνουά μπέρδεψαν κάπως την κατάσταση, ωστόσο φαίνεται πως Πουέρτο Ρίκο και Βραζιλία είναι δύο πιθανοί αντίπαλοι για ένα παιχνίδι στην Αθήνα και ένα στο εξωτερικό.

To Top