ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η… επιστροφή Σίστο και Νταρίντα και οι αποφάσεις του Μάντζιου για τον Πανσερραϊκό

Ο Πιόνε Σίστο μπήκε από χθες στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης, φώναξε παρών και πλέον απέκτησε πιθανότητες συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα (24/8, 20:00) με τον Πανσερραϊκό.

Ο Δανός επιθετικός υπέστη θλάση κατά το διάστημα της παρουσίας των κιτρινόμαυρων στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με συνέπεια την απουσία του στα δύο τελευταία τεστ προετοιμασίας αλλά και στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Έχοντας ολοκληρώσει τη θεραπεία του μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και πλέον η απόφαση για τη συμμετοχή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό θα ληφθεί από τον Άκη Μάντζιο.

Από τη μια ο Έλληνας τεχνικός θέλει να τεστάρει το επίπεδο ετοιμότητάς του κι εν συνεχεία να αποφασίσει για την παρουσία του στο αρχικό σχήμα καθώς θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Την ίδια ώρα, επιστρέφει από την τιμωρία του ο Νταρίντα, όμως έχοντας χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού,  όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή από το τεχνικό τιμ.

To Top