ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιλεκτική αμνησία της Λέσχης Πύδνας Κίτρους και το μένος κατά του Άρη

Εν μέσω θέρους η … δυναμική Λέσχη Βόλου ή αλλιώς Πύδνας Κίτρους, ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!

Χαρακτήρισε βάναυση προσβολή της νοημοσύνης και κατάφωρη παραβίαση των κανόνων δικαίου την απόφαση του εφέτη Δικαστή κ. Μελισσινού ο οποίος δικαίωσε τον Άρη για την υπόθεση των μεταλλίων.

Ως αποκορύφωμα της αδαούς επίθεσης στο πρόσωπο του κοινωνικού λειτουργού, εμπαίζοντάς τον, κάνει λόγο για αποφάσεις που λαμβάνονται μέσα σε κότερα!!!

Αναρωτιόμαστε ποιος είναι ο λόγος αυτής της πρεμούρας που έχει σκοπό να πλήξει την Αθλητική Δικαιοσύνη και φυσικά τον Άρη; Άραγε η εν λόγω Λέσχη είχε τις ίδιες ανησυχίες όταν η ομάδα τους αγωνιζόταν κεκλεισμένων των θυρών καθώς δεν είχαν προχωρήσει οι εργασίες στη διάρκεια των πλέι οφ; Την ώρα μάλιστα που έδινε αγώνα για παραμονή στην κατηγορία; Ο συντάκτης της ανακοίνωσης προφανώς έχει επιλεκτική αμνησία, αλλά και απύθμενο μίσος σε βάρος του Άρη και καλό θα είναι να μην ασχοληθεί ξανά προκαλώντας τον κόσμο του! Για να μη θυμηθούμε την υπ αρ, 54/2024 απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της sl 1 και υπ. αρ 17/2024 απόφαση της επιτροπής εφέσεων. Τότε δεν υπήρχε ανάλογη ευαισθησία.

Όσο και να πολεμάτε πολύπλευρα τον Άρη, το DNA αυτού του συλλόγου είναι φτιαγμένο για να αντέχει σε κάθε είδους χτυπήματα. Κυρίως κάτω από τη μέση… Καλό θα είναι να κοιτάξετε τις συμμαχίες σας και να φέρετε κόσμο στο γήπεδο πέραν των 300 το πολύ θαμώνων του Πανθεσσαλικού που όλως τυχαίως έβαλε πλώρη εργασιών την επόμενη του τελικού.

To Top