Η… επανεκκίνηση του κιτρινόμαυρου βόλεϊ! Ξεκίνησε η χρονιά!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος βόλεϊ του Αρη για την περίοδο 2013-14. Ο πρόεδρος Θωμάς Γιώτας και ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Χαριτωνίδης παρουσίασε στους αθλητές της ομάδας όλο το διοικητικό και τεχνικό τιμ του συλλόγου. “Με ενότητα και σκληρή δουλειά θα φτάσουμε στους στόχους μας. Υγεία και επιτυχίες σε όλους”! ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια τους. 

Απών ήταν ο προπονητής Αντρέι Κράβαρικ που είναι με την Εθνική Σλοβακίας όπως επίσης και οι παίκτες Ρόλιτς και Παπαδημητρίου.

“Σκοπός μας είναι να υπερνικήσουμε οποιαδήποτε δυσκολία μας παρουσιαστεί και να βλέπουμε στα μάτια κάθε αντίπαλο με στόχο να τον κερδίσουμε. Οι παίκτες είστε οι πρωταγωνιστές. Μπορείτε να δείξετε τις μεγάλες δυνατότητες που έχετε. Μπορείτε να πετύχετε μεγάλα πράγματα. Από την πλευρά μας θα είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις και όχι μόνο οικονομικές” δεσμεύτηκε ο Γιώτας.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Χαριτωνίδης τόνισε μεταξύ άλλων: “Προσωπικά υπηρέτησα την ομάδα 10 χρόνια σαν παίκτης χωρίς να λείψω από κανένα ματς και 15-16 χρόνια σαν προπονητής. Το 1997 όταν και πήραμε το πρωτάθλημα το βασικότερο ήταν ότι δημιουργήσαμε μια ομάδα που ήταν καλή, ανταγωνιστική και μπορούσε να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό τον καιρό λίγοι άνθρωποι θα τολμούσαν να ασχοληθούν με την επανεκκίνηση του Άρη.Ο κ. Γιώτας βάζει πλάτες για να κάνει μια καλή, σκληρή και ανταγωνιστική ομάδα. Κάθε ομάδα θα πρέπει να φτύνει αίμα για να μας κερδίζει”.

Οι παίκτες παρέβαλαν τον ρουχισμό τους και στις 8 μ.μ. έριξαν τον πρώτο ιδρώτα της χρονιάς.

To Top