Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη

Με τον Γιούρι Λοντίγκιν στο αρχικό σχήμα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης», απέναντι στον Άρη, για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ο Ρουί Βιτόρια επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές σε διάταξη 4-3-3: Λοντίγκιν – Βαγιαννίδης, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς – Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Τσέριν – Τετέ, Ιωαννίδης, Τζούριτσιτς.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στη Λεωφόρο (28/4, 20:30, COSMOTESPORTS 1HD και Live από το PRESSARIS) τον Άρη για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Λίγο πριν από την έναρξη του ματς ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την ενδεκάδα των πράσινων.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Αράο, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Βιλένα, Μπακασέτας, Λημνιός, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης.

To Top