ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η διακοπή του πρωταθλήματος προσφέρει έδαφος συζητήσεων με Μορόν

Οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Λορέν Μορόν αναμένονται σύντομα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν με τη διακοπή του πρωταθλήματος, η οποία προσφέρεται για συζητήσεις. Έτσι μετά το παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης το θέμα του Ισπανού μπαίνει στην τελική ευθεία.

Είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες πως ο Άρης κατέθεσε πρόταση στον Ισπανό σέντερ φορ για επέκταση του συμβολαίου του και αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων της συμφωνίας που υπήρχε και είναι σε συζητήσεις μαζί του. Η πρόταση είναι για νέο κλιμακωτό συμβόλαιο 2+1 χρόνων που ξεκινάει από το 1.000.000 ευρώ τον χρόνο και βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη. Παράλληλα, στα συν που μπορεί να παρουσιάσει ο Άρης είναι η δημιουργία ενός πιο ανταγωνιστικού ρόστερ σε σχέση με πέρσι.

Ο Άρης χειρίζεται με προσοχή το θέμα του Μορόν, ενώ σε καμία περίπτωση δεν ήταν διατεθειμένος να τον παραχωρήσει για ποσό κάτω των 5.000.000 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κιτρινόμαυροι δέχθηκαν προσφορά τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για την παραχώρηση του Ισπανού Λορέν Μορόν, όμως δεν τον παραχωρούν με αυτά τα χρήματα, καθώς θεωρούν ότι είναι μικρή.

To Top