ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η αρχή έγινε, απαραίτητες και νέες συναντήσεις για την παραχώρηση του Παλέ στον Άρη

Μια αρχή έγινε χθες με τις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση για την παραχώρηση του Αλεξανδρείου Μελάθρου για τα επόμενα εννέα χρόνια.

Όπως αναφέραμε και χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Αθήνα ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, με τον πρόεδρο του Α.Σ. Άρης και αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και τον πρόεδρο των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Βιολιτζή.

Στο τραπέζι ήταν κυρίαρχο τη θέμα της εξεύρεσης λύσης για τη χρήση του Αλεξανδρείου Μελάθρου από τον Άρη. Με ενέργειες του υπουργού σε συνδυασμό με την προσπάθεια των κιτρινόμαυρων, αναζητείται λύση προκειμένου να παραχωρηθεί το γήπεδο στον Άρη για τα επόμενα εννιά χρόνια.

Ήταν σίγουρα μια αρχή, αλλά είναι αναγκαίο να υπάρξουν νέες συναντήσεις στο προσεχές διάστημα, ώστε να βρεθεί οριστική λύση στο εν λόγω ζήτημα.

Παράλληλα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι απαιτούνται μια σειρά από ενέργειες, προκειμένου να λυθούν κάποια σημαντικά ζητήματα, ώστε να μπορούν οι κιτρινόμαυροι να προχωρήσουν στην εμπορική εκμετάλλευση του γηπέδου, γεγονός που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην οικονομική ισχυροποίηση και εξυγίανση του συλλόγου.

To Top