ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η απουσία του Λαζέφσκι και ο δύσκολος ρόλος του Γκιουζέλη

Η απουσία του Νέιτ Λαζέφσκι, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας έχει φέρει ως πρώτη επιλογή στη θέση “τέσσερα” τον Γιώργο Γκιουζέλη.

Ο 28χρονος φόργουορντ ξεκίνησε βασικός απέναντι στη Βενέτσια και καλείται να δώσει λύσεις στο διάστημα που θα είναι εκτός δράσης ο Αμερικανός φόργουορντ.

Το έργο του δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Άρης έχει ένα αρκετά δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα στο ξεκίνημα της σεζόν, με δύο παιχνίδια την εβδομάδα, συνθήκη, την οποία θα βιώσει ουσιαστικά για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Τη σεζόν 2020-21 είχε αγωνιστεί με τον Ηρακλή σε “φούσκα” στην Ολλανδία, στο πλαίσιο του FIBA EuroCup, λόγω του κορονοϊού, ενώ πριν από δύο χρόνια συμμετείχε σε έναν αγώνα στο Basketball Champions League, με το Περιστέρι.

Ο Γκιουζέλης διακρίνεται για την σκληράδα του και τον δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του και θα πρέπει κι αυτός, όπως όλοι οι παίκτες του Άρη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο να βγει μπροστά και να συνεισφέρει με όποιον τρόπο μπορεί για να πάρει η ομάδα τις νίκες, που χρειάζεται.

To Top