Η αποθέωση των Ισπανών προς τον Κρόος για την απόσυρσή του (video)

Ο Τόνι Κρόος είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο με έναν πικρό τρόπο. Ο πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε χθες (5/7) το τελευταίο του παιχνίδι στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού η Γερμανία γνώρισε την αποκλεισμό από την Ισπανία χάνοντας με 1-2 για τα προημιτελικά του Euro 2024.

Ο 34χρονος είχε δηλώσει πως μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα σταματούσε το ποδόσφαιρο και ήλπιζε ότι θα τελείωνε με ιδανικό τρόπο. Όπως με το να κατακτήσει το Euro με τη Γερμανία. Ωστόσο οι Ισπανοί είχαν άλλα σχέδια. Η «Νάσιοναλ Μάνσαφτ» ηττήθηκε από την Ισπανία με 1-2 με τον Μερίνο να σκοράρει στο 120ο λεπτό, ενώ ο Βιρτζ με ένα γκολ στο 89′ είχε στείλει το ματς στην παράταση και όλα έδειχναν ότι θα πήγαινε προς τη «ρώσικη ρουλέτα».

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι παίκτες της Γερμανίας ήταν φανερά απογοητευμένοι με την εξέλιξη του αγώνα, ενώ μερικοί εξ αυτών ήταν λίγο παραπάνω ευσυγκίνητοι. Ο Τόνι Κρόος και ο Τόμας Μίλερ ξέσπασαν σε κλάματα έπειτα από το σφύριγμα της λήξης, καθώς για τον πρώην παίκτη της Ρεάλ ήταν ο τελευταίος του αγώνας, ενώ όσον αφορά τον επιθετικό της Μπάγερν μπορεί επίσης αυτή να ήταν η τελευταία του μεγάλη διοργάνωση.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο αποθέωσε και τους δύο, αλλά ο Τόνι Κρόος γνώρισε την αποθέωση ακόμα και από τους φίλους της Ισπανίας, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά του όνομά του. Προφανώς ο λόγος είναι ότι έχει παίξει για πολλά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων πέντε Champions League.

To Top