ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αναφορά των Σουηδών στην πρόταση του Άρη στον Κουάισον και το όνειρο της ΑΙΚ

Ο Ρόμπιν Κουάισον αναμένεται αύριο (20/09) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη για τη διευθέτηση των λεπτομερειών που απομένουν, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Άρη.

Η παρουσία του το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Σουηδία, όπου έκανε προπονήσεις με την ΑΙΚ Στοκχόλμης άνοιξε την όρεξη των συμπατριωτών του, που ονειρεύονταν τον επαναπατρισμό του για λογαριασμό της ομάδας, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του.   

Η ιστοσελίδα fotbolldirekt, σε ρεπορτάζ της, αναφέρθηκε στους λόγους που δεν κατέστη εφικτή μια συμφωνία της ΑΙΚ με τον Κουάισον, προτάσσοντας το οικονομικό.

Στο ίδιο ρεπορτάζ μάλιστα, ο συντάκτης του κειμένου ισχυρίζεται ότι η συμφωνία του Άρη με τον παίκτη, προβλέπει αμοιβή 24.000 ευρώ την εβδομάδα, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους κιτρινόμαυρους.

Στο δημοσίευμα αρχικά τονίζεται:

“Αρκετά χρόνια στη Σαουδική Αραβία του δημιούργησαν μια οικονομική ανεξαρτησία. Όμως, παρόλο που έχει φτάσει τα 30, του προσφέρουν ακόμη πολλά χρήματα.

Εάν η συμφωνία με τον Άρη γίνει πραγματικότητα, λέγεται ότι πρόκειται για συνθήκες που του δίνουν περίπου 270.000 SEK (σ.σ. σχεδόν 24.000 ευρώ την εβδομάδα. Σε αυτή την περίπτωση, ένα εκατομμύριο τον μήνα (σ.σ. περίπου 89.000 ευρώ) τον κάνει από τους πιο ακριβοπληρωμένος του συλλόγου”.

Στη συνέχεια προσθέτει πως: “Με όλα αυτά που λέγονται, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί θα χρειαστεί χρόνος για μια επιστροφή στη Σουηδία. Την περασμένη άνοιξη υπήρχε φλερτ με την AIK”.

To Top