ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ανάρτηση… προάγγελος επιστροφής Ρουσιαμάνη (photo_

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν χθες στην ΚΑΕ Άρης. O Αχιλλέας Ρουσιαμάνης μέλος της ΚΑΕ και βασικός χρηματοδότης της, με προσωπική του δήλωση στη σελίδα του συλλόγου έκανε γνωστό χθες ότι αποχωρεί από τα κοινά του Άρη.

Ήδη από χθες, υπάρχουν πιέσεις από επώνυμους και ανώνυμους φιλάθλους, ώστε να ανακαλέσει την απόφασή του αυτή ο Ρουσιαμάνης, ο οποίος επί της ουσίας ήταν ο κατ’ εξοχήν διοικητικός-οικονομικός ηγέτης του μπάσκετ, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, ενώ παράλληλα αποτελούσε τον άνθρωπο στο πρόσωπο του οποίου δρομολογήθηκε η αλλαγή κλίματος απέναντι στον Άρη, σε ότι αφορά την οικονομική του αξιοπιστία. Πέραν δηλαδή της οικονομικής προσφοράς του, η… αποκατάσταση του ονόματος του Άρη οφειλόταν σε πολύ μεγάλο βαθμό στην παρουσία του.

Πριν λίγο, ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ Άρης, Κανέλλης Παρταλίδης, προχώρησε σε ανάρτηση… προάγγελο της επιστροφής του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη.

Συγκεκριμένα είναι μαζί με τον Ρουσιαμάνη, τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη και τον οικονομικό διευθυντή της ΚΑΕ, Αλέξανδρο Γκαντώνα, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στη γιορτή που είναι αφιερωμένη στον Κουκ, στο κλειστό κάτω από την Θύρα 3.

Μάλιστα η φωτογραφία δημοσιεύτηκε με την λεζάντα «Οικογένεια: Αυτή που υπερασπιζόμαστε όλοι», δείχνοντας φανερά το οικογενειακό κλίμα συσπείρωσης που υπάρχει στη «Κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Δείτε εδώ:

To Top