Η Αλ Αχλί στρώνει χρυσάφι στα πόδια του Βινίσιους με πρόταση ένα δισ. ευρώ!

Η Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας θέλει να πυροδοτήσει βόμβα με την απόκτηση του Βινίσιους, στον οποίο προσφέρει ένα μυθικό συμβόλαιο που αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ!

Η Σαουδική Αραβία αναμένεται να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2034 και μέχρι τότε θέλει να εκτοξεύσει την ποιότητα και το στάτους του εγχώριου προϊόντος της μέσα από μεταγραφές των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Γης.

Ονόματα όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά έχουν προσδώσει ένα επιπρόσθετο κύρος στη Saudi Pro League, αλλά το επόμενο βήμα των Σαουδαράβων φαίνεται να στοχεύει και στην απόκτηση νεότερων αστέρων του αθλήματος.

Ονόματα δηλαδή όπως εκείνο του Βινίσιους Ζούνιορ, με την Αλ Αχλί να προσφέρει στον ίδιο και τη Ρεάλ τη μεγαλύτερη πρόταση που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία των αθλημάτων!

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πολλαπλά Μέσα (Marca, Athletic, Globo) ο Σαουδάραβες πρότειναν στον Βινίσιους πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας που φτάνει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ, ποσό που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο! Την ίδια ώρα στη Βραζιλία τονίζουν πως η πρόσφορά περιλαμβάνει προοπτική για οποιαδήποτε επιχείρηση θέλει να στήσει ο 24χρονος στη Σαουδική Αραβία μετά την απόσυρσή του, αλλά και να είναι πρεσβευτής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2034.

Σε ό,τι αφορά τη Ρεάλ η Αλ Αχλί σκοπεύει να βάλει κι εκεί βαθιά το χέρι στην τσέπη προσφέροντας το ποσό των 400 εκατομμυρίων ευρώ, αν και οι Μαδριλένοι γνωρίζουν πως έχουν το πάνω χέρι με δεδομένο ότι υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως στην Ισπανία τονίζουν πως τόσο η Ρεάλ όσο και ο Βινίσιους δεν έχουν σκοπό να μπουν σε συζητήσεις με την πλευρά των Σαουδαράβων, οι οποίοι ωστόσο αναμένεται να επιστρέψουν με νέες βελτιωμένες οικονομικές συνθήκες και για τις δυο πλευρές!

To Top