Η αλήθεια στους φιλάθλους του Άρη με το πόρισμα, άσχετα με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ

Η παράδοση του φακέλου του πορίσματος για τον διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ Άρης την περίοδο 2004-2012 θα γίνει τελικά το τρέχων 48ωρο, μια και δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη την Τετάρτη.

Το πόρισμα θα το φέρει από την Αθήνα ο εντεταλμένος άνθρωπος της ΝΕΧΙΑ, για να το παραδώσει στον Άρη: στην ΚΜΑ (είτε στον πρόεδρο της ΚΜΑ Πάνο Στεφανίδη εάν προλάβει να επιστρέψει από ταξίδι στην Ιταλία, είτε στον αντιπρόεδρο Βασίλη Φουρλίγκα) παρουσία των εκπροσώπων ΠΑΕ, ΑΣ, Super 3 και Ιερολοχιτών.

Η Κοινωνία Μελών είναι υποχρεωμένη, έχει δεσμευτεί και εγγυήθηκε άλλωστε, ότι μόλις γίνει η παραλαβή του πορίσματος θα μελετηθεί και θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματά του σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του μήνα (15-20 Δεκεμβρίου) με πρώτο θέμα την ενημέρωση του κόσμου του Άρη για το τι ακριβώς βρέθηκε και ποια τα αποτελέσματα του ελέγχου που διενεργήθηκε στην ΠΑΕ για τις χρήσεις διοικήσεων από το 2004 μέχρι και το 2012.

Σε κάθε περίπτωση και άσχετα με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ και το θέμα του επενδυτή, ο κόσμος του Άρη πρέπει να μάθει την αλήθεια για τα οικονομικά “εγκλήματα” που έφεραν τον σύλλογο στο χείλος του γκρεμού.

To Top