ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η… αθόρυβη επένδυση του Άρη στον Χατζηλάμπρου που κλέβει την παράσταση στο Ευρωπαϊκό!

Ο Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου αποτελεί από χθες ένα από τα πρώτα θέματα συζήτησης στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, με αφορμή την εκπληκτική του εμφάνιση στον αγώνα της Εθνικής Παίδων κόντρα στην Κροατία, στη δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U16, που διεξάγεται στην Κρήτη.

Ο παίκτης του Άρη σημείωσε 33 πόντους, με 8/14 τρίποντα (και 12 ριμπάουντ και κανένα λάθος σε 35:39) και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη με 77-63 του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που έκανε το 2Χ2 στη διοργάνωση.

Ο 16χρονος γκαρντ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και αποκτώντας τον το προηγούμενο καλοκαίρι από τον ΒΑΟΛ Χίου οι κιτρινόμαυροι έκαναν μια σπουδαία επένδυση. Κατάφεραν μάλιστα να τον προσθέσουν στο δυναμικό τους, παρότι υπήρξε ανταγωνισμός με ομάδες, οι οποίοι διέθεταν μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες.

Ο Χατζηλάμπρου θα είναι τη νέα χρονιά μέλος της εφηβικής ομάδας των κιτρινόμαυρων. Το σίγουρο είναι ότι αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον σύλλογο κι αυτό που θα ήθελαν όλοι είναι να τον δουν να κάνει καριέρα στον Άρη, ο οποίος έδωσε μάχη για να τον αποκτήσει.

To Top