ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει την πρόταση στον Άρη για Οντουμπάτζο – Τι λέει για Φερνάντες και Ζίνι»

Επίσημη πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του Μόουζες Οντουμπάτζιο έχει καταθέσει, πράγματι, η ΑΕΚ, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ της αθηναϊκής ομάδας τόνισε ότι το σενάριο, που κυκλοφορεί από νωρίς σήμερα (12/07) στη Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνεται, με την Ένωση να έχει καταθέσει την προσφορά της και να περιμένει, πλέον, την απάντηση από πλευράς «κίτρινων». Ωστόσο, υπογράμμισε ότι ο Άρης θα ήθελε όντως ως έμψυχα ανταλλάγματα τους Πάολο Φερνάντες και Ζίνι, αλλά η πρόταση της ΑΕΚ περιλαμβάνει, σε πρώτη φάση, τουλάχιστον, μόνο χρήματα για την απόκτηση του 30χρονου Νιγηριανού δεξιού μπακ.

Πρόσθεσε, δε, ότι τόσο ο Φερνάντες όσο και ο Ζίνι υπολογίζονται κανονικά από τον Ματίας Αλμέιδα και ότι άμεσα, ίσως σε 1-2 ημέρες, θα έχουμε οριστική εξέλιξη στο θέμα του Οντουμπάτζιο.

Σε άλλο ρεπορτάζ από την Αθήνα, την ίδια ώρα τονίζεται ότι: σε ό,τι αφορά τους Πάολο Φερνάντες και Ζίνι που εμφανίζονται να βρίσκονται στα ανταλλάγματα που ζητάει ο Άρης, στην ΑΕΚ δεν γίνει ακόμα αποτίμηση της προετοιμασίας κι ως εκ τούτου και δεν υπάρχει καμία εισήγηση ακόμα από τον Αλμέιδα για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών

To Top