Η Άουγκσμπουρκ υπέταξε την Ντόρτμουντ, ισόπαλες Ζανκτ Πάουλι και Βόλφσμπουργκ, πρώτη η Λειψία

Η Άουγκσμπουργκ επικράτησε 2-1 της Ντόρτμουντ εντός έδρας, ενώ ισόπαλη χωρίς σκορ έληξε η αναμέτρηση της Ζανκτ Πάουλι με τη Βόλφσμπουργκ. Η Λειψία νίκησε με ανατροπή και παρέμεινε στην κορυφή.

Η Άουγσκμπουργκ έκανε άλμα παραμονής στην Bundesliga, καθώς επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Ντόρτμουντ που παρέμεινε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι Βεστφαλοί μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με τον Μάλεν στο τέταρτο λεπτό. Η Άουγσκμπουργκ απάντησε άμεσα στο 25ο λεπτό με τον Κλοντ Μόρις, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Ο Έλληνας μπακ (που έπαιξε σε όλο το ματς) είδε κίτρινη από τον διαιτητή στο 43ο λεπτό.

Την ανατροπή για την Άουγκσμπουργκ έκανε ο Κλοντ-Μόρις στο 50ο λεπτό. Η Ντόρτμουντ έγινε ελάχιστα πιεστική μέχρι και το φινάλε με το 2-1 να μένει μέχρι και το τέλος.

Λευκή ισοπαλία στο Ζανκτ Πάουλι-Βόλφσμπουργκ
Η μάχη της Ζανκτ Πάουλι με τη Βόλφσμπουργκ έληξε χωρίς νικητή και σκορ με τους Μανώλη Σάλιακα και Κώστα Κουλιεράκη να παίζουν βασικοί και να ολοκληρώνουν όλο το παιχνίδι.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν τις περισσότερες τελικές, αλλά τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερες ευκαιρίες για γκολ.

Η Ζαντκ Πάουλι είναι 16η με πέντε βαθμούς, ενώ η Βόλφσμπουργκ είναι 14η με οκτώ βαθμούς.

Η Λειψία νίκησε με ανατροπή και παρέμεινε στην κορυφή
Η Φράιμπουργκ σόκαρε τους ταύρους καθώς άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Ντόαν, ενώ στη γενική εικόνα του πρώτου μέρους ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους.

Στο ίδιο μοτίνο συνεχίστηκε το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η Λειψία ήταν περισσότερο αποτελεσματική και έφερε τούμπα το ματς. Ο Όρμπαν στο 47′ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 58′ ο Χεερτράουντα μετά από ασίστ του Οπέντα έκανε την ανατροπή.

Ο Οπέντα διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 79ο λεπτό μετά από ασίστ του Αντρέ Σίλβα. Η Λειψία ανέβηκε στους 20 και είναι στο +3 από την Μπάγερν με παιχνίδι περισσότερο.

To Top