Ηλιάδης στο PRESSARIS: “Προχωράμε με σύμπνοια, υπομονή κι ακόμη πιο πολλή δύναμη”!

Το “πράσινο φως” από την ΕΕΑ ξεκαθαρίζει οριστικά το τοπίο και ξεδιαλύνει τα πράγματα, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν την περασμένη βδομάδα. Το PRESSARIS μίλησε πριν από λίγο με τον Δημήτρη Ηλιάδη για το θέμα αυτό.

Τον εντοπίσαμε ενώ είχε αποχωρήσει από την ΕΕΑ κι ενώ βρισκόταν σε ένα από τα πολλά ραντεβού που έχει στη ατζέντα του στην Αθήνα. Το σχόλιο του ήταν σαφές και συγκεκριμένο: “Κλείνουμε τα αυτιά μας σε όσα κακόβουλα διοχετεύονται γιατί ο σκοπός μας είναι ένας: να πετύχουμε στο έργο που αναλάβαμε στον Άρη. To είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι θα βρεθεί λύση και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Υπήρξε συνεργασία με τους νομικούς μας και τέλος καλό όλα καλά” τόνισε αρχικά στο PRESSARIS για να συμπληρώσει:

“Αποδεικνύεται ότι προχωράμε με σύμπνοια, υπομονή, διάθεση κι ακόμη πιο πολλή δύναμη. Σε αυτή την αποστολή πρέπει να πετύχουμε και είναι δεδομένο ότι χρειαζόμαστε τον λαό στο πλευρό μας. Διοίκηση χωρίς τον λαό δεν γίνεται και αυτή τη στιγμή ο Άρης χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τον κόσμο του”!

To Top