Ηλιάδης σε Μιλίνκοβιτς: “Πάρε το τιμόνι, μην κοιτάς ονόματα, μόνο το πως θα κερδίζει ο Άρης”!

Μετά την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης της ομάδας του Άρη έγινε συνάντηση και δείπνο εργασίας ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη και το νέο τεχνικό δίδυμο των κίτρινων.

Οι Ζόραν Mιλίνκοβιτς και Ζόραν Λόντσαρ είχαν την ευκαιρία μεταξύ «τυριού και αχλαδιού» να ανταλλάξουν πιο διεξοδικά απόψεις και πλάνα για την αγωνιστική “αντεπίθεση” του Άρη , ενώ παράλληλα άκουσαν τις θέσεις του προέδρου της ΠΑΕ. Κοινός στόχος να βρει ο Άρης τον δρόμο του στον αγωνιστικό χώρο και να μπει στη φάση των επιτυχιών που θα τον ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ανέλυσαν τα πάντα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, σε συνέχεια των όσων είχαν πει στο Βελιγράδι και των όσων τόνισαν και δημόσια στη συνέντευξη τύπου. Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο πρόεδρος της ΠΑΕ διεμήνυσε στον Μιλίνκοβιτς ότι για να αντιδράσει η ομάδα καλείται να βρει τους τρόπους μέσα στο γήπεδο.

“Πάρε το τιμόνι, μην κοιτάς ονόματα. Το θέμα δεν είναι είναι ποιοι θα παίζουν, αλλά αυτοί που θα παίζουν να μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στις νίκες και στην αγωνιστική αντεπίθεση” ήταν το ρεζουμέ των όσων τόνισε ο Ηλιάδης στον Μιλίνκοβιτς, αλλά και στον Λόντσαρ.

To Top