ΜΠΑΣΚΕΤ

Ηγετική εμφάνιση από τον Νόλεϊ που θέλει να χτίσει ψυχολογία

Ο Λάντερς Νόλεϊ έδωσε τον τόνο για τον Άρη στον πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Προμηθέα, δείχνοντας το δρόμο για την πρώτη νίκη στη Greek Basketball League.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, που έχει αμφισβητηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα έκανε ηγετική εμφάνιση στο διάστημα αυτό του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας τους 19 από τους 21 πόντους του (και από τους 43 των κιτρινόμαυρων) και ήταν ο βασικός υπεύθυνος για το προβάδισμα του Άρη με έξι πόντους.

Αυτό το εξαιρετικό εικοσάλεπτο ήταν αρκετό για να του χαρίσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της αναμέτρησης, καθώς και του πολυτιμότερου.

Ο 25χρονος παίκτης είχε 2/6 β., 5/10 δπ. και 3/6 τρ., όμως η συνεισφορά του δεν περιορίστηκε στο σκοράρισμα, αφού μέτρησε επτά ριμπάουντ, επτά ασίστ, δύο κλεψίματα, αλλά και τέσσερα λάθη, σε 32:05, τα περισσότερα λεπτά από κάθε άλλον παίκτη των κιτρινόμαυρων. Συγκέντρωσε 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και ήταν ο MVP του παιχνιδιού.

Ευχής έργον είναι να “χτίσει” ψυχολογία και αυτοπεποίθηση ο Νόλεϊ πάνω στη χθεσινή του εμφάνιση και να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος και με μεγαλύτερη διάρκεια στη συνέχεια.

To Top