Ζορίστηκε ο Πανιώνιος που χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποκλείσει τη σκληροτράχηλη Νέα Ιωνία

Νέα Ιωνία και Πανιώνιος έδωσαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στη διαδικασία των πέναλτι (1-2).

Χειροκρότημα για τη Νέα Ιωνία, έχασε πέναλτι στην παράταση και στην «ρώσικη ρουλέτα» ο Κολοβός, «μοιραίος» ο Πλατέλλας.

Στο γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο έλαβε χώρα η «μάχη» της προσφυγιάς, ανάμεσα σε Νέα Ιωνία και Πανιώνιο. Πάρα πολλοί οπαδοί των δύο ομάδων έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο, με αυτούς των γηπεδούχων να… κλέβουν τις εντυπώσεις και να μην σταματούν να φωνάζουν για 120 λεπτά.

Στο αγωνιστικό επίπεδο ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια, όμως η Νέα Ιωνία έφτασε πιο κοντά στο γκολ στην κανονική διάρκεια. Στην παράταση ο Κολοβός έχασε πέναλτι και τελικά στην «ρώσικη ρουλέτα» οι κυανέρυθροι ήταν πιο ψύχραιμοι και πανηγύρισαν την πρόκριση, με τη Νέα Ιωνία να κερδίζει ωστόσο όλες τις εντυπώσεις για την εκπληκτική της προσπάθεια.

Ο Κολοβός δεν κατάφερε να νικήσει ούτε στην διαδικασία τον Ντροστ, όμως ο Πλατέλλας εκτέλεσε άσχημα το τελευταίο πέναλτι των γηπεδούχων και ο Πανιώνιος προκρίθηκε με 1-2.

Νέα Ιωνία (Σταυριανός): Γκλώτσος, Μουστάκης, Χατζηγεωργίου, Παπαϊωάννου, Αλέμης, Καλλιτσουνάκης, Τζαμάι, Πίσσας, Φλώκος, Πλατέλλας, Λαμπίρης.

Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Χρούστινετς, Πότσι, Γκίνη, Ενγκουέμ, Πιερτζιακόμι, Μπουρλάκης, Γροντής, Στούπης, Γεμιστός.

To Top