ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζάρας: “Βγαίνουμε πιο δυνατοί από τέτοιες ήττες”

Ο Θόδωρος Ζάρας πιστεύει ότι η ήττα από τον Κόροιβο συσπείρωσε ακόμα περισσότερο την ομάδα του Άρη και την έκανε πιο δυνατή, ενόψει και του αυριανού αγώνα με την Τράμπζονσπορ.

Πως αντιμετωπίζετε το αυριανό παιχνίδι με μια ομάδα, που την ξέρετε πλέον;

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Τράμπζονσπορ είναι καλή, επιθετική ομάδα. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε τον ρυθμό, τα ριμπάουντ και να κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος στο προηγούμενο παιχνίδι και να το διορθώσουμε

Πως είναι η ομάδα μετά την ήττα στην Αμαλιάδα;

Ήταν μια δύσκολη μέρα για μας, αλλά νομίζω μετά από αυτό και από τέτοιες ήττες βγαίνουμε πιο δυνατοί, δουλεύουμε πιο καλά… Το αφήσαμε πίσω και προχωράμε.

Βρήκατε τι έφταιξε; Μιλήσατε μεταξύ σας οι παίκτες;

Μιλήσαμε μεταξύ μας, μιλήσαμε με τους προπονητές μας, καταλάβαμε τι έφταιξε και ελπίζω να μην ξανασυμβεί αυτό.

Εμπεριέχει πίεση το ότι έρχεσαι από τον πάγκο και πρέπει όποιες ευκαιρίες σου παρουσιάζονται να τις τελειώνεις;

Προσωπικά δεν υπάρχει πίεση. Έχω περάσει και από αυτό το στάδιο όπως και του βασικού. Αυτό που πρέπει είναι είτε βασικός, είτε έρχεσαι από τον πάγκο, να μπαίνεις μέσα και να δίνεις το 100%. Είτε είσαι αναπληρωματικός, είτε όχι, πρέπει να τα βάλεις, πρέπει να παίξεις καλή άμυνα, πρέπει να τα κάνεις όλα σωστά.

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να κερδίσει αύριο ένα παιχνίδι που κατά μεγάλο ποσοστό την φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση;

Καταρχήν πρέπει να κερδίσει άνω των 3 πόντων για τη διαφορά, να μπούμε δυνατά από την αρχή, να ελέγξουμε τον ρυθμό, τα ριμπάουντ και να τρέξουμε για να πετύχουμε εύκολα καλάθια.

To Top