Εuro 2024: Με Super Ενισχυμένη στον Κριστιάνο Ρονάλντο η πρεμιέρα της Πορτογαλίας!

Η δράση στα γήπεδα της Γερμανίας και το Euro 2024 συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της Τρίτης, στην πρεμιέρα του Group F της διοργάνωσης. Στις 19:00, στο Signal Iduna Park της Βεστφαλίας, συγκρούονται Τουρκία και Γεωργία.

Παιχνίδι με ιδιαίτερο background και μάλλον πιο περίπλοκο από όσο φαντάζει στο χορτάρι. Ο Βιντσέντζο Μοντέλα έβαλε σε μια σειρά την Τουρκία. Τίποτα δεν προδίκαζε μια επιτυχημένη συνεργασία, εντούτοις ο Ιταλός ταίριαξε με τα χνώτα των παικτών του.

Το ταλέντο σπάνια έλειπε από την Τουρκία, που πάντα σχεδόν τα χαλούσε με τη νοοτροπία της, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και τα αποδυτήρια. Συνθήκη που τουλάχιστον στα προκριματικά έμεινε κρυμμένη, με αποτέλεσμα να έρθει η 1η θέση κόντρα σε Κροατία, Ουαλία, Αρμενία, Λετονία. Φτάνει στα τελικά της διοργάνωσης με φιλοδοξία για μια πορεία τουλάχιστον μέχρι τη νοκ άουτ φάση.

Seri διλήμματα για το Euro 2024 όπου διεκδικείς έως 1.000.000€ στη Stoiximan!

Η Γεωργία έκανε την υπέρβαση της μόνο με την παρουσία της στα γήπεδα της Γερμανίας. Επιτυχία που πανηγυρίστηκε από ολόκληρη τη χώρα, καθώς αποτελεί μια πολύ ξεχωριστή στιγμή στην αθλητική της ιστορία. Αναλογικά με το status της Γεωργίας, ο Σανιόλ έχει κάνει σπουδαία δουλειά.

Με εξαίρεση παίκτες όπως οι Μαμαρντασβίλι, Τσαχβετάτζε, Λομπανίτζε, Μικαουτάτζε και Κβαρατσχέλια, οι μονάδες στο υπόλοιπο ρόστερ δεν ξεχωρίζουν ούτε για την ποιότητα, ούτε και για την εμπειρία τους σε τόσο υψηλό επίπεδο. Ωστόσο ως σύνολο, η Γεωργία είναι συμπαγής, σκληρή και με υπομονή στο παιχνίδι της.

EuroScorer: Κερδίζεις έπαθλα* κάθε φορά που σκοράρει ο παίκτης σου!

Η Τουρκία υπερέχει ξεκάθαρα. Τόσο σε λύσεις πρώτης γραμμής, όσο και σε ποιότητα. Η Γεωργία φτάνει στα τελικά της διοργάνωσης δίχως κανένα άγχος, με μπόλικο ενθουσιασμό αλλά και σαφή έλλειψη παραστάσεων από τέτοιες προκλήσεις.

Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Τσαλχάνογλου 1+ προσπάθειες στην εστία & Γεωργία Over 2,5 κάρτες σε απόδοση 10.50 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00, στη Λειψία, Πορτογαλία και Τσεχία διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο τους, οι Ίβηρες μοιάζουν απελευθερωμένοι στο χορτάρι. Η συντηρητική εικόνα της Πορτογαλίας είναι παρελθόν, η επίθεση δουλεύει ρολόι και όλο το επιθετικό της ταλέντο είναι προς εκμετάλλευση.

EuroWinner: Κερδίζεις έπαθλα* κάθε φορά που κερδίζει η ομάδα σου!

Πρόκειται για ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ σε επίπεδο εθνικών ομάδων στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Επιλογές για όλα τα γούστα και μονάδες που συνδυάζουν ιδανικά κάθε πτυχή ή ανάγκη ενός αγώνα. Δικαίως η Πορτογαλία συγκαταλάγεται στα φαβορί του τροπαίου και δείχνει έτοιμη να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Super Ενισχυμένη απόδοση να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, 2.12 από 1.70

Συνεπής στα μεγάλα ραντεβού η Τσεχία. Πέρασε μια κάμψη στο πρόσφατο παρελθόν, εντούτοις έμεινε πιστή στις ποδοσφαιρικές της αξίες και ανέκαμψε γρήγορα. Το σχήμα με τρεις στην άμυνα της ταιριάζει, καθώς αναδεικνύει τις αρετές της στο physical game, την βοηθά να ελέγχει τους χώρους αλλά και να αφήνει δύο παίκτες μόνιμα ψηλά στην αντίπαλη άμυνα.

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας με 15€ κουπόνι efood στη Stoiximan!

Λίγοι την υπολογίζουν στις πιθανές εκπλήξεις της διοργάνωσης, σίγουρα δεν έχει μεγάλη ποιότητα, διατηρεί ωστόσο ένα σκληρό προφίλ και δεν χάνει τη συνοχή της.

Σαφώς και η Πορτογαλία έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο ματς. Η πρεμιέρα ωστόσο είναι πάντα περίεργη και η Τσεχία μια ομάδα που κάνει ζημιές όταν σε βρει μπόσικο.

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Φερνάντες 1+ ασίστ & Πορτογαλία Over 603,5 πάσες σε απόδοση 13.50 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Top