Ευρεία σύσκεψη με Αλκαράθ εφ΄ όλης της ύλης

Ο Άρης έχει ακόμη έναν αγώνα στο κύπελλο με την Καλλιθέα την Κυριακή για να αποχαιρετήσει το πικρό και περιπετειώδες 2012. Επιστρέφει στο πρωτάθλημα με το νέο έτος, περιμένοντας να μάθει εάν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές και να ενισχυθεί.

Την ίδια ώρα, ο Λούκας Αλκαράθ θα κληθεί να αξιολογήσει το υλικό, να «ζυγίσει» το ρόστερ και να κινηθεί στον αποφασιστικό δεύτερο γύρο, όπου δεν υπάρχουν περιθώρια για παρέκκλιση από τον στόχο της επιβίωσης.

Σήμερα, ο Ισπανός προπονητής συμμετείχε σε μια ευρεία σύσκεψη για το αγωνιστικό κομμάτι, με τον υπεύθυνο του τμήματος Άγγελο Σπυρίδωνα και τον Γιάννη Μιχαλήτσο.

Συζήτησαν τα πάντα σε ότι αφορά το υλικό της ομάδας, την πορεία, το σήμερα, αλλά και το αύριο. Υποσχέθηκαν ότι καθημερινά θα έχουν «ανοιχτή γραμμή» για να καταλήξουν σε συγκεκριμένες αποφάσεις.

Όπως επισημαίνουμε και σε άλλο ρεπορτάζ τόσο το θέμα της αποχώρησης κάποιων παικτών ή η ενίσχυση με άλλους, αρχίζει και τελειώνει στο οικονομικό. Χρειάζονται χρήματα και φυσικά φορολογική ενημερότητα.

To Top