ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ευκαιρία για περισσότερα συμπεράσματα με Κολοσσό και Προμηθέα

Ο Άρης αγωνίστηκε και χθες απέναντι στο Northwestern (όπως και κόντρα στη Βαλτσέα) με πολλές ελλείψεις, γεγονός που δεν επέτρεψε στον Γιάννη Καστρίτη να κάνει τις δοκιμές, τις οποίες έχει στο μυαλό του και κατά συνέπεια να βγάλει τα συμπεράσματα, που θέλει.

Τα δύο φιλικά, ωστόσο, της επόμενης εβδομάδας με τον Κολοσσό και τον Προμηθέα αναμένεται να του δώσουν τη δυνατότητα να δει περισσότερα πράγματα στο παρκέ, καθώς θα έχει στη διάθεσή του περισσότερους παίκτες.

Λογικά θα είναι έτοιμοι οι Ντιμόι Χοτζ και Γιώργος Γκιουζέλης (ερωτηματικό ο Μάκης Χατζηδάκης), θα δώσει το “παρών” ο Τρέι Γούντμπερι, ο οποίος βρίσκεται από την Τρίτη (27/08) στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται να γίνει γνωστή η ημέρα άφιξης του Τζέιμς Μπανκς.

Οι λύσεις και οι διαθέσιμες επιλογές θα είναι περισσότερες για τον προπονητή των κιτρινόμαυρων, ο οποίος θέλει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του τα παιχνίδια με τους Ροδίτες και τους Πατρινούς, που θα δοθούν περίπου τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

To Top