Ετοιμάζουν μήνυση στην Κουρομπίλια για το θέατρο!

Η σελίδα των γεγονότων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης  μπορεί να γύρισε. Δεν ξεχάστηκε, όμως, από την οικογένεια του Άρη. Και δεν θα είναι η μόνη. Αυτήν τη φορά, όμως, η κιτρινόμαυρη οικογένεια είναι αποφασισμένη να γράψει αυτή το… κεντρικό θέμα της. Και φυσικά να το γράψει με πραγματικά γεγονότα και όχι αυτά που προκάλεσε το… θέατρο της Κουρομπίλια!

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Το πρώτο σαφές μήνυμα δόθηκε μέσα από τις δηλώσεις του προέδρου της Κοινωνίας Μελών Άρη Γιάννη Γρανούζη, με συγκεκριμένη στόχευση: ο Άρης θα φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τα λόγια ήταν χαρακτηριστικά: «Να καταλάβει ο κόσμος ότι ουδέποτε σταμάτησαν κάποιοι να κυνηγούν τον Άρη. Εμείς από την πλευρά μας αυτό που θα κάνουμε, να γνωρίζουν όλοι, είναι ότι το υπόμνημα αυτό θα πάει άμεσα και στον αρμόδιο εισαγγελέα, όπου θα καταγγελθεί η παρέμβαση της Πολιτείας, του κ. Μπιτσαξή. Δε θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω και θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του Άρη μέχρι την τελευταία στιγμή». 

Πώς ερμηνεύεται αυτό το τελευταίο; Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS το νομικό τμήμα της Κοινωνίας Μελών Άρη, μετά το υπόμνημα που συνέταξε για το «θέατρο Κουρομπίλια» και το «σκάνδαλο της ΕΠΟ», μελετάει τον τρόπο με τον οποίο θα περάσει στην αντεπίθεση για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ήδη έχει καταλήξει στο επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο από την κατάθεση μήνυσης στην Χρυσούλα Κουρομπίλια για «ψευδή τραυματισμό» και «παραπλάνηση της δικαιοσύνης»!

Όπως είναι γνωστό, η βοηθός από την Καρδίτσα, αποτέλεσε την αρνητική πρωταγωνίστρια του αγώνα Άρης-Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος διεκόπη στο 42’, λόγω της ρίψης ενός μπουκαλιού, από έναν ανεγκέφαλο της κερκίδας. Η Κουρομπίλια προφασίστηκε τραυματισμό, ο οποίος «κατέρρευσε» σαν χάρτινος πύργος μετά από τρεις ιατρικές γνωματεύσεις. Οι δυο βασικές ήταν από τον εντεταλμένο γιατρό του αγώνα (ορισμένος από την διοργανώτρια Σούπερ λίγκα) και από το κρατικό νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» στο οποίο εξετάστηκε, μετά από εισαγγελική παρέμβαση.

Η πρόθεση της Κοινωνίας Μελών και γενικότερα της κιτρινόμαυρης οικογένειας είναι να καταρριφθεί το «θέατρο» της Κουρομπίλια και να αποδειχθεί η αλλοίωση των συνθηκών του πρωταθλήματος, με μόνιμο θύμα, είναι δυστυχώς η αλήθεια, τον Άρη. Παράλληλα, εκτός από την κατάθεση μήνυσης, ώστε να αποκατασταθεί ηθικά και ουσιαστικά η τάξη, ετοιμάζεται ένα γενικότερο πλαίσιο ενεργειών.

«Όσοι πίστεψαν ότι το ‘σκάνδαλο’ της ΕΠΟ, με υποχείρια τους εντεταλμένους διαιτητές (Τριτσώνη, Κουρομπίλια) θα περάσει έτσι είναι γελασμένοι» σχολίαζαν στελέχη του Άρη.

Το «παιχνίδι» Άρης-Αστέρας σίγουρα δεν τελείωσε, στην αίθουσα της ντροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας…

To Top