ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ετοιμάζουν… αντίποινα οι Βόσνιοι

“Εκδίκηση” για το αιματικό πανό με αναφορά στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα στο “Καραϊσκάκης” ετοιμάζουν οι Βόσνιοι οπαδοί. Στο προφίλ του Τζέκο οπαδοί σχολιάζουν πως θα… στολίζουν το γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο ματς, με σημαίες των Σκοπίων και του ψευδοκράτους στην Κύπρο.

Πολιτικές διαστάσεις ακραίων χαρακτηριστικών παίρνουν πλέον οι αναμετρήσεις της Ελλάδας με την Βοσνία & Ερζεγοβίνη. Το βράδυ της Κυριακής είχαμε το ντροπιαστικό-ρατσιστικό πανό από μερίδα οπαδών με αναφορά στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, που ανάγκασε την ΕΠΟ να ζητήσει συγγνώμη από την αντίστοιχη της Βοσνίας και φυσικά ολόκληρη τη χώρα.

Λίγες ώρες αργότερα ο “πόλεμος” συνεχίστηκε στα social media και συγκεκριμένα στο προφίλ του Τζέκο, ο οποίος αποβλήθηκε από την αναμέτρηση γιατί κατέβασε το σορτσάκι του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Στα σχόλια κάτω από την αναφορά του άσου της Ρόμα για το παιχνίδι, οπαδοί ετοιμάζουν… κλίμα για το παιχνίδι της Βοσνίας με την Ελλάδα στις 6/9. Γίνεται αναφορά για “φιλοξενία που θα την θυμόμαστε καιρό”, ενώ κάποιοι γράφουν πως θα στολίσουν το γήπεδο με σημαίες των Σκοπίων (αναφέρεται ως Μακεδονία), του ψευδοκράτους στην Κύπρο (αναφέρεται ως Βόρεια Κύπρος) και της Τουρκίας.

Τα πράγματα, λοιπόν, ξεφεύγουν από έναν απλό αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αφού ακραίες πολιτικές ομάδες βρήκαν την ευκαιρία και το χώρο να παίξουν το δικό τους παιχνίδι.

To Top