Ερωτηματικό ο Μασούρας, κρατά στα πιτς τον Ρέτσο ο Μεντιλίμπαρ ενόψει Άρη

Προβληματισμό και σκληρά λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους ποδοσφαιριστές του έφερε το 0-0 του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Το Σάββατο όμως τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και ήδη κάνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Άρη, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να εμφανιστούν βελτιωμένοι. Εξάλλου και οι ίδιοι οι παίκτες έκαναν την αυτοκριτική τους για την κακή τους απόδοση την Κυριακή και είναι πεισμωμένοι για τη συνέχεια.

Ο Βάσκος τεχνικός καλείται να αποφασίσει εάν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γιώργο Μασούρα το Σάββατο, αλλά οι πιθανότητες μειώνονται. Κι αυτό επειδή στόχος για τον Έλληνα άσο είναι να αγωνιστεί κόντρα στη Λιόν και δεν θα είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι με τον Άρη. Η απουσία του Μασούρα φάνηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό, καθώς φέτος η παρουσία του στο γήπεδο έχει συνδεθεί με γκολ στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, δύσκολα θα παίξει με τον Άρη και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος έχει κι αυτός στόχος να είναι ετοιμοπόλεμος για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι των Πειραιωτών. Χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με ανεβασμένη ένταση και ο Μεντιλίμπαρ δεν θέλει να ρισκάρει να του δώσει χρόνο συμμετοχής το Σάββατο.

To Top